PONNISTUS P11-12 (2011-13 SYNTYNEET)

Helsingin Ponnistus toimii Kallion ja Sörnäisten alueella. Toiminta on pääsääntöisesti Ponnistuksen omalla kentällä Haapaniemenkadulla. Otamme uusia pelaajia joukkueeseen. Voit tulla mukaan, milloin tahansa ja harjoitella joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja tai muita velvoitteita!

HARJOITUSAJAT 1.4.2018 - 31.10.2018:
Ti 17.30-18.30(/19.00)
Su 12.00-13.30
Haapaniemen kenttä, Haapaniemenkatu 2

YHTEYSHENKILÖT:
Valmentaja: Antti Tarvainen
Joukkueenjohtajat: Jari Paananen, Väinö Nikkilä

Laji Jalkapallo ja futsal
Kotipaikka Helsinki
Jäseniä 51
Yhteyshenkilö
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.

Kommentti tapahtumaan

Pelaaja ilmoittautui in
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit

PONNISTUKSEN POJAT 2011-13 (P11-13)

Ponnareissa on kiva pelata!

Kallion ja Sörnäisten alueella toimiva Helsingin Ponnistus on yksi nopeimmin kasvavista helsinkiläisistä jalkapalloseuroista. Palloliiton Helsingin piiri valitsi Ponnarit vuoden 2017 nuorisotoimintaseuraksi. Vuodesta 1887 alkaen yhtäjaksoisesti toiminut Helsingin Ponnistus on maamme toiseksi vanhin urheiluseura.

Joukkueessa on monen tason pelaajia, sekä jo pidempään että vähemmän aikaa pelanneita, joten jokaiselle löytyy oman tasoinen ryhmä. Joukkueessa pelaa myös tyttöpelaajia. Harjoittelemme kaikki yhdessä mikä mahdollistaa pelaajan liikkumisen eri peliryhmissä oman kehityksen mukaan. Lapsen toisen lajin samanaikainen harrastaminen ei ole ongelma, vaan jopa melkein toivottavaa!

Syyskaudella 2018 osallistumme Palloliiton Helsingin peli-iltoihin kahdella peliryhmällä:

-Ponnistus/punainen (P11-12): Palloliiton peli-illat P7 (2011 syntyneet) taso 4, pelimuoto 5 vs 5.

-Ponnistus/raita (P11-12): Palloliiton peli-illat P7 (2011 syntyneet) taso 4, pelimuoto 5 vs 5.
Pelit 13.8.-29.9. välisenä aikana pääosin arki-iltaisin n. 1 peli-ilta/vko.

Talvikaudella 2018-2019 pelaamme PK-35 järjestämää talviliigaa sekä Palloliiton futsal-sarjaa:

Talviliigassa (lokakuusta huhtikuuhun viikonloppuisin n. 1 pelipäivä/kk):

-Ponnistus/raita (P11-12): P2011 harrastesarja, pelimuoto 5 vs 5.

-Ponnistus/punainen (P12): P2012 harrastesarja, pelimuoto 5 vs 5.

Futsal-sarjan osalta joukkueet tarkentuvat.

Lisäksi osallistumme myös 3-5 turnaukseen joka vuosi. Vuoden kohokohtia ovat Ponnistuksen oma junnuturnaus keväällä Haapiksella sekä heinäkuussa pelattava Helsinki Cup.

HARJOITUSAJAT

1.4.2018 – 31.10.2018 (HUOM! treenit kesätauolla 10.7. – 12.8.):

Ti 17.30-18.30(/19.00) Haapaniemen kenttä, tekonurmi, Haapaniemenkatu 2

Su 12.00-13.30 Haapaniemen kenttä, tekonurmi, Haapaniemenkatu 2
Talvikaudella toiset treenit Haapiksella ja toiset sisällä. Ajankohdat selviävät myöhemmin.

HAAPANIEMEN KENTTÄ – KOTIKENTTÄ

Ponnistuksen kotikenttä on Haapaniemen kenttä, joka sijaitsee Hämeentien varrella osoitteessa Haapaniemenkatu 2, 00530 Helsinki. Haapikselle on helppo tulla: vieressä pysähtyvät kaikki Hämeentietä liikennöivät bussit ja ratikat ja lähin metroasema on Hakaniemi (etäisyys 400m). Huoltorakennuksesta löytyvät lämmitetyt pukukopit, joissa wc:t ja suihkut.

VARUSTEOHJE

Ponnistuksen varusteohjeistus ja vinkkejä talvipukeutumiseen löytyy osoitteesta: http://helsinginponnistus.fi/seura/materiaalipankki/pelaajan-varusteet

Ponnistuksen varustetoimittaja on kalliolainen urheilu- ja yritystekstiilien erikoisliike Seuravaate.fi, Toinen Linja 27. Löydät Ponnistustuotteet täältä: http://www.ponnistus.seurashop.fi

Raitapaidan ja mustien pelishortsien jäädessä pieneksi ne voi vaihtaa isommiksi. Paita ja shortsit palautetaan seuralle jos pelaaja lopettaa pelaamisen Ponnistuksessa tai kun varusteet vaihdetaan isompiin. Kaikki muut varusteet pelaaja ostaa itse tarpeen mukaan. Ainoa pakollinen hankinta on punainen harjoitus/vieraspelipaita.

YHTEYSHENKILÖT

Valmentaja: Antti Tarvainen

Apuvalmentajat: Kie, Aurora, Alan, Niilia

Joukkueenjohtajat: Jari Paananen, Väinö Nikkilä

NIMENHUUTO

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, yhteystiedot, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset.

Nimenhuutoa on hyvä käyttää aktiivisesti ilmoittamalla IN tai OUT mahdollisimman ajoissa. Tämä on tärkeää, jotta peli-iltoja ja turnauksia on sopivasti ja kaikki pääsevät pelaamaan tasapuolisesti. Myös harjoituksiin on hyvä ilmoittautua, jotta paikalle saadaan sopiva määrä (apu)valmentajia.

Meillä on hyvä meininki kentällä ja kentän laidalla!

Helsingin Ponnistus

www.helsinginponnistus.fi