PONNISTUS P11 / 2011 SYNTYNEET

Helsingin Ponnistus toimii Kallion ja Sörnäisten alueella. Toiminta on pääsääntöisesti Ponnistuksen omalla kentällä Haapaniemenkadulla. Otamme uusia pelaajia joukkueeseen. Voit tulla mukaan, milloin tahansa ja harjoitella joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja tai muita velvoitteita!

HARJOITUSAJAT 1.4.2019 – 31.10.2019
Ti 17-18 Haapaniemi
Su 12-13 Haapaniemi
(Harkat alkavat tasalta. Jos kentällä on tilaa niin jatketaan ti 17.15 / su 13.15 asti)

YHTEYSHENKILÖT:
Valmentaja: Raul Ursin
Joukkueenjohtaja: Väinö Nikkilä (ponnistus(piste)p2011(miuku)gmail(piste)com)

Laji Jalkapallo ja futsal
Kotipaikka Helsinki
Jäseniä 43
Joukkueella ei ole tulevia tapahtumia. Kirjaudu sisään luodaksesi uuden tapahtuman.

Kommentti tapahtumaan

Pelaaja
Pelaaja
Yhteyshenkilö
Lue loput viestit

PONNISTUKSEN POJAT 2011(-12)

Ponnareissa on kiva pelata!

Kallion ja Sörnäisten alueella toimiva Helsingin Ponnistus on yksi nopeimmin kasvavista helsinkiläisistä jalkapalloseuroista. Palloliiton Helsingin piiri valitsi Ponnarit vuoden 2017 nuorisotoimintaseuraksi. Vuodesta 1887 alkaen yhtäjaksoisesti toiminut Helsingin Ponnistus on maamme toiseksi vanhin urheiluseura.

Joukkueessa on monen tason pelaajia, sekä jo pidempään että vähemmän aikaa pelanneita, joten jokaiselle löytyy oman tasoinen ryhmä. Harjoittelemme kaikki yhdessä mikä mahdollistaa pelaajan liikkumisen eri peliryhmissä oman kehityksen mukaan. Lapsen toisen lajin samanaikainen harrastaminen ei ole ongelma, vaan jopa melkein toivottavaa!

HARJOITUSAJAT

Kesäkaudella 1.4.2019 – 31.10.2019:

- Ti 17-18 Haapaniemen kenttä, tekonurmi, Haapaniemenkatu 2

- Su 12-13 Haapaniemen kenttä, tekonurmi, Haapaniemenkatu 2

PELIT

Kesäkaudella 2019 pelaamme Palloliiton peli-iltoja seuraavasti:

- Ponnistus/musta: P8 (2011) peli-illat, pelimuoto 5 vs 5.

- Ponnistus/punainen: P8 (2011) peli-illat, pelimuoto 5 vs 5.

Lisäksi osallistumme vuosittain Helsinki Cupiin sekä muutamiin muihin turnauksiin. Talvikaudella pelaamme talviliigaa sekä futsalia.

2012-syntyneet pelaavat normaalisti peli-iltoja oman ikäluokkansa joukkueissa. Etenkin pidempään pelanneet 2012-syntyneet voivat toki täydentää 2011-joukkueita tarvittaessa. P12-joukkueen nimenhuuto löytyy osoitteesta: http://ponnistus12-13.nimenhuuto.com

HAAPANIEMEN KENTTÄ – KOTIKENTTÄ

Ponnistuksen kotikenttä on Haapaniemen kenttä, joka sijaitsee Hämeentien varrella osoitteessa Haapaniemenkatu 2, 00530 Helsinki. Haapikselle on helppo tulla: vieressä pysähtyvät kaikki Hämeentietä liikennöivät bussit ja lähin metroasema on Hakaniemi (etäisyys 400m). Huoltorakennuksesta löytyvät lämmitetyt pukukopit, joissa wc:t ja suihkut.

KAUSIMAKSU, REKISTERÖITYMINEN

Joukkueeseen liitytään ilmoittamalla pelaajan tiedot (nimi, syntymäaika, huoltaja(t), osoite, puhelinnumero) joukkueenjohtajalle joka välittää tiedot seuraan. Ponnistuksen kotisivuilta löytyy ajankohtaiset tiedot kausimaksuista sekä niiden sisällöstä: http://helsinginponnistus.fi/juniorit

Harkoissa voi käydä kokeilemassa max kuukauden ajan ennen liittymistä joukkueeseen. Peleihin voi osallistua vasta kun pelaaja on rekisteröitynyt joukkueeseen.

VARUSTEOHJE

Pelaajat/huoltajat tilaavat ja hankkivat peliasut itse. Peliasu ostetaan Seurashopista. Katso varusteohjeistus ja peliasun tiedot/tilausohjeet kotisivuilta: http://helsinginponnistus.fi/seura/materiaalipankki/pelaajan-varusteet

Sivulta löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa, mm. vinkkejä pukeutumiseen talvikaudella.

NIMENHUUTO

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, yhteystiedot, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset.

Nimenhuutoa on hyvä käyttää aktiivisesti ilmoittamalla IN tai OUT mahdollisimman ajoissa. Tämä on tärkeää, jotta peli-iltoja ja turnauksia on sopivasti ja kaikki pääsevät pelaamaan tasapuolisesti. Myös harjoituksiin on hyvä ilmoittautua, jotta paikalle saadaan sopiva määrä (apu)valmentajia.

Tärkein tieto kulkee Nimenhuudon kautta, mutta käytössä on lisäksi joukkueen Whatsapp-ryhmä. Pyydä joukkueenjohtajalta liittymislinkki.

YHTEYSHENKILÖT

Valmentaja: Raul Ursin, (P2012 Antti Tarvainen)

Apuvalmentajat: Aziiz, Mukthar, Kie ja Alan

Joukkueenjohtaja: Väinö Nikkilä (ponnistus.p2011@gmail.com)